1.
Ez a recept egy alapkészítményt igényel: egy csokoládés ganázskrémet. Elkészítette már? Ha nem, akkor a „Feltételek” blokkban elérheti, ha visszatér a fő recept képernyőjére. Az elkészítési idő 10 perc, a hűtőben való pihentetés pedig 3 óra
2.
Melegítse elő a sütőt 120 fokra. Egy tepsit béleljen ki egy a tepsi méretére vágott sütőpapírral.
3.
Egy nagy tálba szitálja bele a porcukrot, a cukrozatlan kakaóport és a mandulaport. Keverje össze a porokat.
4.
Egy külön tálban mérje le a cukrot.
5.
Tegye a tojásfehérjét a gép táljába. Nyomja le a „Start” gombot. Amikor kezd habos állagúvá válni, adja hozzá a cukor felét, és hagyja a gépet járni. Amikor a fehérje már kemény, adja hozzá a maradék cukrot, a gépet pedig hagyja járni.
Rögzítés: Flex habverő
V6 sebesség 1 perc 15 mp
6.
Miután kivette a gépből, adja a fehérjét az átszitált porokhoz, és óvatosan keverje össze egy spatulával.
7.
Tegye a tésztát egy 10 mm átmérőjű, sima habzsákba.
8.
Készítsen egyenletesen elosztott, 3 cm átmérőjű kis köröket, és hagyja pihenni 30 percig.
9.
Süsse kb. 16 percig.
10.
Vegye ki a tepsit a sütőből, és hagyja a kagylókat néhány percig hűlni a tálcán.
11.
Távolítsa el a sütőpapírt a tepsiből, a kagylókat a helyén hagyva. Helyezze a lapot egy munkafelületre, és hagyja teljesen kihűlni.
12.
Húzza le a kagylókat, és méret és pár szerint állítsa őket össze.
13.
Tegye a ganázskrémet egy 10 mm-es sima habzsákba.
14.
Töltse meg és zárja le a macaronokat. Tálalás előtt 8 órán át hűtse.
Ajánlott termékek