1.
Ez a recept egy alapkészítményt igényel: egy csokoládés ganázskrémet. Elkészítette már? Ha nem, akkor a „Feltételek” blokkban elérheti, ha visszatér a fő recept képernyőjére. Az elkészítési idő 10 perc, a hűtőben való pihentetés pedig 3 óra
2.
A ganázskrémet felhasználás előtt 1 órán át hagyja a hűtőszekrényben.
3.
Tegye a gép táljába a tejszínt és a cukrot, majd nyomja le a „Start” gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V8 sebesség 4 perc
4.
A kész tejszínhabot apránként, egy spatula segítségével adja hozzá a ganázskrémhez.
5.
Lassan alulról felfelé haladva keverje, amíg az összes tejszínhabot be nem dolgozza.
6.
Rendezze a habot a tálalópoharakba, és tálalás előtt hagyja pihenni a hűtőben.
7.
Díszítse a mousse-t tejszínhabbal és bogyós gyümölcsökkel.
Ajánlott termékek