1.
A csirkét 1,5-2 órán át főzze.
2.
A kockára vágott hagymát növényi olajban pirítsa meg. Keverje össze a burgonyapürét a hagymával, és sózza meg.
3.
Válassza le a csirkehúst a csontról és a bőrről, vágja apró darabokra.
4.
A tejet egy serpenyőben 30-35 fokra melegítse fel. Oldja fel a cukrot, az 1 evőkanál lisztet és az élesztőt a tejben, hagyja állni meleg helyen 12-15 percig.
5.
Szitán keresztül szitálja át a lisztet egy külön tálba.
6.
Olvassza meg a vajat egy lábasban.
7.
A gép táljába tegye bele a tojásokat. Nyomja le a „Start” gombot
Rögzítés: Flex habverő
V8 sebesség 1 perc 20 mp
8.
A tálban található tojásokhoz adja hozzá a lisztet, az élesztős tejet, a vajat és egy csipet sót. Nyomja le a „Start” gombot
Rögzítés: Tésztakampó
V3 sebesség 3 perc
9.
A tésztát tegye át egy másik tálba, és hagyja 60 percig állni.
10.
Tekerje ki a tésztát, és tegye a sütőformába. A tészta felületén terítse el a tölteléket. Húzza a torta szélét a közepe felé, és rögzítse.
11.
Kenje meg a tortát a tojássárgája és a tej keverékével. Hagyja állni 20 percig.
12.
Melegítse elő a sütőt 180 fokra.
13.
Süsse a pitét 170-180 fokon 40 percig légkeveréses fokozaton. Majd 160 fokon 20-25 percig.
Ajánlott termékek