1.
A gép táljában 10 perc alatt oldja fel az élesztőt a vízben.
2.
A gép táljába tegye az élesztő és a víz keverékét, adja hozzá a 2 lisztet, és nyomja meg a „Start” gombot.A program végén nedves tésztát kell kapnia.
Rögzítés: Tésztakampó
V1 sebesség 30 mp
V5 sebesség 2 perc
3.
Zárja le a keverőtálat fóliával. Hagyja az élesztőt 3 órán át szobahőmérsékleten (20-22 fok) aktiválni.
4.
A 3 óra elteltével távolítsa el a fóliát, és tegye vissza a tálat a tésztakampóval a gépre.
5.
A gép táljába az előző készítménnyel együtt adja hozzá a sót, a többi lisztet (a durumbúzát nem) és a vizet felváltva, és nyomja meg a „Start” gombot.
Rögzítés: Tésztakampó
V2 sebesség 3 perc
6.
Zárja le ismét a keverőtálat fóliával, és hagyja kelni 1 órán át szobahőmérsékleten.
7.
Vegye le a fóliát és vegye ki a tésztát.
8.
A durumbúzából készült liszttel megszórt asztalon helyezze el a tésztát, és hajtsa össze a tésztát, mintha zsebkendőt hajtogatna.
9.
Egy kaparó segítségével vágja kis 200 g-os négyzetekre.
10.
Konyharuhával takarja le, és kelessze még 2 órán át.
11.
Melegítse elő a sütőt 230 fokra.
12.
Fogjon meg minden négyzetet, és óvatosan húzza meg, hogy megduplázza a hosszát, majd helyezze őket egy sütőpapírral bélelt tepsire.
13.
Süsse a sütőben 10 percig 230 fokon, majd csökkentse a hőmérsékletet 200 fokra, és süsse további 10 percig.
Ajánlott termékek