1.
Melegítse elő a sütőt 200 °C-ra.
2.
Főzze a krumplit 30 percig sós vízben. Hámozza meg őket.
3.
Helyezze a gépre az éles pengéjű húsdarálót. Törje össze a meleg, felszeletelt krumplit. Nyomja meg a „Start” gombot.
4.
Hagyja a krumplit kihűlni.
5.
Hámozza meg a chorizót, és darabolja fel. Tegye be az éles pengéjű húsdarálóba. Nyomja meg a „Start” gombot. Tegye félre.
6.
Helyezze fel a coulis kiegészítőt a gépre, majd tegye bele a felaprított paradicsomot.
7.
Öntse a paradicsompasztát a serpenyőbe. Fűszerezze, és adja hozzá a Provence-i fűszereket. Hagyja a szószt alacsony lángon 10 percig főni.
8.
Tegye a géphez kapcsolt keverőtálba a paradicsomot, a chorizót, a parmezánt, a lisztet, a sót és a borsot. Nyomja meg a „Start” gombot.
9.
A süteményfúvókával készítse el a churrost úgy, hogy a csillag alakú kivezető nyílást helyezi fel a végére. Ügyeljen arra, hogy ne tegyen túl sok tésztát az adagolócsőbe, mert eltömíti. Nyomja meg erősen a dugattyút.
10.
A folyamat közben igazítsa el a churrost egy sütőpapírral kibélelt tepsiben. Süsse 25 percig.
11.
Tálalja salátával és paradicsompasztával.
Ajánlott termékek