1. LÉPÉS: Tegye a sárgarépát, a tojást és az olajat egy szűk edénybe. Botmixerrel keverje simára és homogénre. Öntse a keveréket egy tálba, és adja hozzá a cukrot, a lisztet, a kukoricalisztet és a sütőport. Keverje össze egy spatulával.
2. LÉPÉS: Vajazzon és lisztezzen ki egy 20 cm × 6 cm-es gyűrűs sütőformát. Öntse a keveréket a formába.
3. LÉPÉS: Tegye a gombócokkal teli tálcát a lappal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
4. LÉPÉS: Vegye ki a tortát a formából, tegye egy rácsra, majd hagyja kihűlni.
5. LÉPÉS: Öntse a vizet, a cukrot és a kakaót egy lábasba. Keverje habverővel, miközben 30 másodpercig alacsony lángon forralja. Vegye le a tűzről. Adja hozzá a vajat és a tápióka keményítőt. Keverj át, és gyorsan tegye vissza a tűzre, hogy a keverék besűrűsödjön.
6. LÉPÉS: Öntse a keveréket a torta tetejére, majd egy kanállal rajzoljon apró hullámokat a torta oldalára. Élvezze a finom ízeket.
Ajánlott termékek