• Tippek és praktikák
  • 7.9.2021

Bemutatjuk a Tefal Cook4me+ multifunkciós főzőedény kiegészítőit

tefal_FB_1200x675_Cook4me+_HU.png

Mi mindent lehet elkészíteni a Tefal Cook4me+ multifunkciós főzőedényben?

Többfunkciós, elektromos főzőedény vásárlásán gondolkodik, vagy már esetleg boldog tulajdonosa egy Tefal Cook4me készüléknek? Cikkből számos új recept-inspirációt meríthet, melyeket a multifunkcionális, praktikus Cook4me+ készülék tartozékaival készíthet el. Szereti a pizzát, palacsintát, sült csirkét vagy a panna cottát? Mindezeket és még sokminden mást is könnyedén elkészíthet a multifunkcionális edénnyel és tartozékaival!

Multifunkcionális edényt keres olyan változatos kiegészítőkkel, melyeknek köszönhetően tucatnyi finom ételt készíthet?
Az intelligens Tefal Cook4me+ készüléknek biztosan kiemelt helye lesz a konyhájában, a minél változatosabb főzéshez pedig számos praktikus kiegészítőt is beszerezhet. A praktikus szilikon sütőforma sós és édes ételek sütéséhez és sütő nélküli sütéshez egyaránt tökéletes kiegészítő. A desszertes poharakkal pedig isteni desszerteket készíthet benne. A Tefal Cook4me+ tartozékait egy tartalék belső tárolóval is kibővítheti, amely lehetővé teszi az intelligens edény igazán teljeskörű kihasználását és minél több étel elkészítését, anélkül, hogy az eredeti edény tartalmát nehézségek nélkül meg kellene mozdítania. A Cook4me+ edényében elkészített ételek minél hosszabb ideig történő frissen tartásához tökéletes kiegészítő a Cook4me műanyag fedő, mely légmentes illeszkedést biztosít.
Cook4me_visual.jpg

Szeretne valami finomat sütni a Cook4me+ okos elektromos edényben?
Ahhoz, hogy ez a multifunkciós edény a sütemények szerelmeseinek is kedvezzen, érdemes beszerezni egy szilikon sütőforma tartozékot, amelyben könnyen és gyorsan süthet édes és sós finomságokat. A Cook4me+ multifunkcionális edényben a klasszikus programok mellett sütési funkció és több tucat előre programozott recept is megtalálható. A ropogós kenyér, az illatos pizza, a lédús csirkecomb vagy a szaftos sertéscsülök elkészítése gyerekjáték lesz vele az Ön számára.

Tipp: ez a multifunkciós edény nemcsak a beprogramozott recepteket képes elkészíteni, a Cook4me+ praktikus funkcióinak köszönhetően saját receptjeit is kipróbálhatja, vagy továbbfejlesztheti vele.

Milyen recepteket érdemes kipróbálni a Cook4me+ szilikon sütőfunkcióval?
✓ kenyér
✓ tojásmentes és gluténmentes vegán csokoládétorta
✓ fordított ananásztorta
✓ citromos sajttorta ricottával
✓ Sült tőkehal
✓ Illatos marokkói steak csirkecombból
✓ Pizza, quiche vagy bármilyen lepény

Ezek mellett számos további receptet találhat a Tefal blogfelületén!

Breadcakebananeraisincarre kopie.jpg

Desszerteket is szeretne készíteni a multifunkciós Cook4me+ készülékkel?
Pillanatok alatt az asztalra varázsolhat egy ínycsiklnadó édességet a desszertes poharak használatával. Ezekkel a magas hőmérsékletnek is ellenálló csészékkel számos kedvenc desszertjét elkészítheti a Cook4me+ multifunkciós edényben, például piskótaféléket, muffint, illetve olyan krémes desszerteket, mint a panna cotta, vagy a sajttorta, de ideális kiegészítő a tökéletes lágytojás elkészítéséhez is. A Tefal blogon számos egyéb fantasztikus desszert receptjét találja meg, melyek a Cook4me+ készülékben elkészíthetőek, például a csokoládé terrin, áfonyás piskóta, gesztenyés sajttorta vagy a cappuccino krém receptjét is.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent