• Tippek és praktikák
  • 12.11.2020

Belül forró, kívül hideg - bemutatjuk a Tefal Digital Display vízforralót

3 (1x)
tefal_1200x628_digitaldisplay_HU.png

„Belül forró, kívül hideg“ – bemutatjuk a Tefal új termosztátos vízforralóját, mellyel könnyedén és pillanatok alatt készíthet tápszert vagy bébiételt is.

A Tefal Digital Display vízforralóval a legpontosabb hőmérsékletbeállítással készítheti el italait. Ez a vízforraló nem csupán forralja a vizet, de közben folyamatosan méri annak aktuális hőmérsékletét. Csak be kell kapcsolnia.
A különleges tea- és kávéfélék készítésekor különösen értékelni fogja a modern funkciókat, de babatápszerek, illetve babakásák készítéséhez is ideális. A duplafalú, elegáns kialakításnak és a digitális kijelzőnek köszönhetően a vízforraló minden nap kellemesebbé teszi forró italainak elkészítését!



Előnyös funkciók

2 funkciógomb, sok lehetőség! 5 hőmérséklet-beállítás közül választhat: 40 °C, 70 °C, 80 °C, 90 °C vagy 100 °C az itala vagy étele jellegéhez igazítva.

A hőfokszabályzó gomb többfunkciós, először a melegítés 5 hőmérsékleti jeleníti meg, amelyek közül választhat:
40 °C - gyerekeknek - babatápszer, babakása
70 °C - fehér tea
80 - 85 °C - zöld tea (csak 3 percig hagyja ázni)
90 °C - frissen őrölt kávé, oolong tea (7 percig hagyja ázni)
95/100 °C - forrásban lévő víz - gyümölcs tea, fekete tea (5 percig hagyja ázni)


Melegen tartás

Más időpontban reggeliznek a családtagjai mint Ön? A melegen tartás funkcióval, amelyet forralás közben vagy a ciklus befejezését követő 25 másodpercen belül a hőmérő gomb lenyomásával kapcsolhat be, a vízforraló akár 30 percig is a kívánt hőmérsékleten tartja a vizet!

TIPP: Leöntené már a kávéját, de szeretné, hogy a víz meleg maradjon a többiek számára? Helyezze vissza a kannát az tartójára, nyomja meg a 100 °C gombot (a vízforraló megjegyzi a kívánt hőmérséklet utolsó beállítását), majd tartsa lenyomva a melegen tartás gombot, a víz további 30 percig ezen a hőmérsékleten marad.


Modern, praktikus kialakítás

A dupla fal biztosítja, hogy vízforraló külső felülete még akkor is hideg maradjon, ha forró víz van benne, így nem áll fenn a veszélye annak, hogy megégesse vele a kezét, mint az egyfalú vízforralók esetében. A fényes kialakítás megkönnyíti a karbantartást és a szennyeződések eltávolítását. A kivehető szűrővel még a kemény vízzel rendelkező háztartásokban sincs esélye a vízkőnek, a kiöntője is pontos kiöntést tesz lehetővé, nem fogja kiöntés közben kilötykölni a vizet.
Az 1,7 literes térfogat elegendő egyszerre akár 7 csésze megtöltéséhez, a rozsdamentes acélból készült belső résznek köszönhetően pedig elkerülheti a körülményes tisztítást.
Babakása és babatápszer pontosan, ahogy kell

Vessen egy pillantást a rövid videóinkra, amelyeket a Nestlével együttműködve készítettünk. A Tefal Digital Display vízforralóval könnyedén készítheti el a babakását és a tápszert is! Csapvíz esetén annyit kell tennie, hogy felforralja a vizet, majd miután befejezte a főzési ciklust, a digitális kijelzőn figyelheti az eső hőmérsékletet (ezt elvégezheti naponta 1x nagyobb mennyiséggel, így azonnal rendelkezésére áll majd a nap többi részében). A kijelző egy perc múlva automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg, de a gomb megérintésével újra be tudja kapcsolni, és azonnal megjeleníti az edényben lévő aktuális hőmérsékletet. Ha a hőmérséklet a kívánt 40 ° C alá csökken, csak válassza ki a 40 ° C-ot a hőmérő gombbal, és a vízforraló néhány másodperc múlva ismét erre a hőmérsékletre melegíti a vizet.

TIPP: Ezt a funkciót a szülők különösen éjszaka fogják értékelni, amikor a gyermek éhesen ébred. A Tefal Digital Display segítségével a tápszert egy perc alatt elkészítheti, ami sokkal gyorsabb és pontosabb, mint ha edényben vagy mikrohullámú sütőben melegítené.

Hogyan készítsük el a BEBA tápszereket:


Hogyan készítsük el a NESTLÉ NATURE'S SELECTION babakását a Tefal Digital Display vízforralóval:

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent