1.
Melegítse elő a sütőt 190 fokra.
2.
Hámozza meg az almákat a héjuktól és magozza ki őket. Vágja őket kockákra, és tegye egy tálba. Locsolja meg az almákat citromlével, és fűszerezze fahéjjal.
3.
A lisztet szitán szitálja át egy külön tálba, és keverje össze a sütőporral.
4.
A sütőformát szilikon kefe segítségével kenje ki vajjal.
5.
A konyhai gép táljába tegye bele a tojásokat, a cukrot és a vaníliás cukrot. Nyomja le a „Start” gombot
Rögzítés: Flex habverő
V8 sebesség 8 perc
6.
Az előző keverékhez öntse hozzá a liszt és a sütőpor keverékét. Nyomja le a „Start” gombot
Rögzítés: Keverőedény
V2 sebesség 1 perc 30 mp
7.
Vegye ki a tálat a konyhagépből, adja hozzá a felszeletelt almát, és egy spatula segítségével óvatosan keverje össze a masszát alulról felfelé.
8.
Öntse a tésztát az előkészített formába, és 190 fokra előmelegített, legfeljebb 190 fokos sütőben 40-45 percig süsse.
V8 sebesség 8 perc
9.
Vegye ki a kész sharlotkát a sütőből, és hagyja kihűlni. Tálalja 8 darabra vágva pitetálon.
Ajánlott termékek