1.
A gép táljába öntse a tojásfehérjét, és a „Start” gomb lenyomásával verje fel, majd tegye félre egy külön tálba.
Rögzítés: Flex habverő
V7 sebesség 1 perc
V8 sebesség 30 mp
2.
Öntsön vizet egy lábasba, és áztassa be az agar-agart 15 percre.
3.
Hámozza meg az almákat a magházuktól és a héjuktól, süsse a mikrohullámú sütőben 6-10 percig (teljesítménytől függően).
4.
Az almát botmixer segítségével őrölje pürévé. A kész almaszeletet evőkanállal szitán passzírozza át, miközben az alma összes kemény részét eltávolítja.
5.
Tegye az elkészített agar-agart a tűzre, öntse rá a cukrot, és forralja addig, amíg a massza hőmérséklete cukorhőmérővel el nem éri a 110 fokot.
6.
Tegye a gép táljába a felvert tojásfehérjét. Ezután adja hozzá a pürét, a cukrot és a vaníliás cukrot. Nyomja le a „Start” gombot
Rögzítés: Flex habverő
V3 sebesség 1 perc 20 mp
7.
Nyomja le a „Start” gombot. Öntse a szirupot a masszába az adagolónyíláson keresztül.
Rögzítés: Flex habverő
V8 sebesség 5 perc
8.
Az elkészített hófehér almás masszát egy spatula segítségével óvatosan töltse át egy fúvókával ellátott habzsákba. Tegye a „zefír darabokat” egy pergamenlapra, és hagyja a hűtőszekrényben 6-8 órán át.
9.
Két zefírrészt rögzítsen egymáshoz, hogy egyetlen egészet kapjon.
Ajánlott termékek