• Tippek és praktikák
  • 4.4.2022

A turmixgép, amelyik főz

4.5 (2x)
02_22_FB_PerfectMixCookHU1200x675.png

Szereti a gyors és egészséges ételeket? Ebben az esetben használjon főzőfunkcióval ellátott turmixgépet! Percek alatt elkészíthet a sportolás előtt egy gyors turmixot, vagy napközben egy levest. Ha kisgyermekei vannak, ezt a multifunkcionális turmixgépet használhatja bébiételek és pépek készítésére is.

Multifunkciós turmixgép, mely főz is: Hogyan működik?

Szeretne egy olyan turmixgépet, ami magától főz? Szerezze be a Tefal Perfectmix Cook asztali turmixgépet főzőfunkcióval. Ebben a nélkülözhetetlen készülékben pillanatok alatt készíthet el különféle gyors és egészséges ételeket. Milyen elven működik?

A Tefal főzőturmix összesen tíz beépített automatikus programmal rendelkezik a hideg és meleg ételek elkészítéséhez. A hideg ételek elkészítéséhez pontosan négy program áll rendelkezésére (turmix, koktél, desszert és jégkása), a meleg ételek elkészítéséhez pedig hat (kompót, krémleves, krémleves, darabos leves, keverés, többmagvas tej, meleg szósz). Tehát csak annyit kell tennie, hogy a magától főző turmixgépbe beleteszi a kiválasztott étel alapanyagait, kiválasztja a megfelelő automatikus programot, és a Tefal főző turmixgép elvégzi Ön helyett az összes munkát.

A főzőfunkcióval ellátott asztali turmixgépben elkészíthető ételek sora

A Tefal Perfectmix Cook egy többfunkciós turmixgép, amely főz is. Így egyaránt használható levesfőzőként és turmixgépként is, amelyben klasszikus-, és krémleveseket is főzhet. A Tefal Perfectmix kiváló segítség kedvenc krémes mártásai elkészítése során is. A paradicsomszósz felejthetetlen lesz! A Tefal Perfectmix Cook a csecsemőknek való főzés multifunkcionális turmixgépeként is tökéletes! Gyorsan és egyszerűen készíthet különféle gyümölcsös, valamint húsos és zöldséges pépeket. Ugyanilyen jó eredményt érhet el gyümölcskompótok esetén, illetve pillanatok alatt készíthet zöldség-, vagy gyümölcsturmixokat vagy smoothiekat is. Rengeteg lehetőség áll a rendelkezésére!

A Tefal Perfectmix Cook alapreceptjei

Szeretné ismerni azokat a konkrét recepteket, amelyeket a főzőfunkcióval ellátott asztali turmixgépben saját maga is elkészíthet? Érdemes kipróbálni például a következő gyors és egészséges alaprecepteket.

Fokhagyma krémleves a Tefal Perfectmix Cook turmixgépben

Szereti a krémleveseket? A Tefal Perfectmix Cookban ezerféleképpen elkészítheti őket. Próbálja ki például a krémes fokhagymalevest édes tejszínnel. Tegye a következőket a Tefal multifunkciós főzőmixer műanyag edényébe:

- 5 megtisztított fokhagymagerezd

- 1 hagyma apróra vágva

- 1 kockára vágott sárgarépa

- 5 apró kockára vágott burgonya.

- Öntsön 500 milliliter csirkelevest az egészre.

- sózza

- borsozza

A Tefal Perfectmix Cook készülékén válassza ki a krémleves programot, és 20 perc alatt el is készül a finomság! A krémes fokhagymalevest 75 ml 31%-os tejszínnel ízesítse, pirított bagettel és petrezselyemmel tálalja.

Cékla, sárgarépa és alma turmix a Tefal Perfectmix Cook turmixgépben

A Tefal Perfectmix Cook turmixgépet smoothie készítőként is használhatja, amellyel számos ízletes és egészséges receptet készíthet. Például imádni fogja a cékla, sárgarépa és alma turmixot, amelyet nagyon könnyű elkészíteni. Hozzávalók:

- 1 kis cékla

- 1 sárgarépa

- Hámozza meg, tisztítsa meg és kockázzon fel 1 almát.

- 1-2 teáskanál méz

Tegyen mindent egy Tefal Perfectmix Cook műanyag edénybe, és öntse fel vízzel. Ezután válassza ki a turmixprogramot a multifunkciós turmixgépen, és pillanatok alatt elkészül az ízletes répa-, sárgarépa- és almassmoothie.

Almakompót a Tefal Perfectmix Cook turmixgépben

Mit szólna egy frissítő és gyors almakompót elkészítéséhez? Hámozzon meg és magozzon ki annyi almát, amennyit csak akar (az edény maximum szintjéig), majd vágja az almákat kockákra, és tegye a Tefal multifunkciós turmixgépbe.

Az almát locsolja meg friss citromlével, és ízlés szerint cukrot, szegfűszeget és egész fahéjat adjon hozzá.

Végül öntse le az almákat vízzel, míg teljesen el nem lepi azokat, majd válassza ki a Tefal konyhai robotgép kompót programját. A kész almakompótot langyosan vagy a hűtőszekrényből, tökéletesen lehűtve tálalja.

Tökpüré burgonyával a Tefal Perfectmix Cook turmixgépben

A Tefal Perfectmix Cook a tökéletes multifunkciós turmixgép a babáknak való főzéshez is. Így gyorsan és egyszerűen elkészíthet számos zöldség-, és húspürét. Mit szólna például a sütőtökpüréhez burgonyával?

Készítsen elő:

- egy darab hokkaidói sütőtököt

- 1 kis burgonyát

Tisztítsa meg a sütőtököt és a burgonyát, vágja kockákra, és tegye őket a Tefal asztali turmixgép műanyag tartályába a megfelelő mennyiségű vízzel együtt. Ezután válassza ki a krémleves programot (vagy a darabos levest. A Tefal Perfectmix Cook puhára főzi, majd összekeveri Önnek a zöldséges pürét!

Eperturmix a Tefal Perfectmix Cook turmixgépben

Vagy inkább egy epres turmixra fáj a foga? Tegyen a Tefal multifunkciós turmixgépbe ízlés szerint:

- friss epret

- vanília fagylaltot

- tejszínt

- félzsíros tejet

- vaníliás cukrot is adhat hozzá

Ezután válassza ki a koktélprogramot a Tefal Perfectmix Cook készülékén, és néhány perc múlva máris élvezheti a mesés epres turmixot.

Hogyan kell ápolni a multifunkciós főzőturmixot? Karbantartása nagyon egyszerű

A főzőfunkcióval ellátott Tefal asztali turmixgép nagyon könnyen karbantartható. Kivehető fém pengékkel és műanyag tartállyal rendelkezik, amelyet használat után csak öblítsen le folyó meleg víz alatt, majd mossa meg szivaccsal és egy kis mosószerrel.

A Tefal Perfectmix Cook ezenkívül mélytisztító funkcióval is rendelkezik. Ez a funkció a baktériumok 99,99 százalékát eltávolítja, mosogatószer használata nélkül. A mélytisztító funkció ezért tökéletes tisztaságot és higiéniát garantál.

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent