• Tippek és praktikák
  • 9.1.2024

A 2023-2024-es báli szezon trendjei

5 (1x)
header 138.png

Összegyűjtöttük a 2023/2024-es báli szezon trendjeit. Inspirálódjunk, és menjünk divatosan bálba, szalagavatóra. Nézzük, milyen ruhában leszünk garantáltan sikkes ebben a szezonban.

Báli szezon 2023/2024: Mit viseljünk?

Az új báli szezon itt kopogtat az ajtón. Ha olyan bálba készülünk, amely egy régóta várt esemény, akkor a stílusos öltözék kiválasztása legyen az első számú prioritás. De mit vegyünk fel? Nemcsak jól kell érezni magunkat a báli ruhában, hanem elegánsan is kell kinéznünk.  Éppen ezért nem árt, ha ismerjük a 2023/2024-es báli szezon divatirányzatait, amelyek között biztosan találunk majd bőven inspirációt.

Tippek divatos báli ruhákhoz, amelyekben biztosan ragyogni fogunk idén

A 2023/2024-es báli szezon hamarosan kezdődik, ezért itt az ideje, hogy inspirálódjunk a legújabb báli öltözködési trendekből. Az idei báli szezonban a klasszikus és időtlen stílusokat részesítsük előnyben és kombináljuk ezeket  modern elemekkel. Minden ruhatípusnál, így a pánt nélküli, pántos, hosszú ujjú vagy aszimmetrikus szabású ruhák esetben is -  az idei divattrendek a fémes ragyogást részesítik előnyben. Ezek közé tartoznak a ruha színeinek fémes csillogása, vagy a  flitterek.

Ha merészebbek vagyunk, és nagyon trendi outfitre vágyunk, nem feltétlenül kell ruhát viselnünk a bálban. A 2023-24-ess báli szezonban ugyanis a női kezeslábasok nagyon divatosak . Lehetőleg fekete, sötétkék vagy sötétszürke színben viseljük őket. Ha csillogó vagy fényes anyagból készültnek,  még menőbb megjelenést kölcsönöznek.

Ha még mindig azon gondolkodunk, hogy mit vegyünk fel a 2023-2024-es báli szezonra az aktuális trendek mellett figyeljünk a bál szervezője által meghatározott dress code-ra is. Ez is nagyon megkönnyítheti a ruhaválasztást az adott báli estére.

Milyen legyen az öltöny a 2023/2024-es báli szezonban?

A férfiak báli ruházatát, a női viseletekkel ellentétben, nem befolyásolja annyira a divat. A férfiaknak kerülniük kell a feltűnő színeket és mintákat, amikor új öltönyt választanak. Az ideális választás számukra egy klasszikus színű öltöny, például a fekete, a sötétkék, az antracit vagy a bézs színben..

És milyen inget válasszunk az öltönyhöz? Lehetőleg egy hosszú ujjút inget  fehér, szürke vagy krém színben. Az uraknak nyakkendőt vagy csokornyakkendőt is viselniük kell  a bálon. A zakójuk hajtókájába tehetnek egy zsebkendőt, amely a nyakkendőjükhöz (csokornyakkendőhöz) és  a partnerük báli öltözékéhez is illeszkedik.

A ruhák és öltönyök ápolása

Ahhoz, hogy az idei báli szezon sikeres legyen, megfelelően kell vigyáznunk a ruhánkra  vagy a férfiak öltönyére. A bál előtt és után is ápolni kell őket. A Tefal Care For You vasalószekrény  segít ebben, egyszerűen eltávolítja a gyűrődéseket és a ráncokat a báli ruházatból, utána pedig fertőtleníti és felfrissíti azt. Hogyan működik ez a nélkülözhetetlen segítő?

A Tefal Care For You  egy gőzölőszekrény. Csak felakasztjuk a báli ruhát vagy a férfi öltönyt a speciális fogasra, és behúzzuk a cipzárt. Mindössze 10 perc alatt kivasalja  az estélyi ruhát, amely gyűrődésektől és ráncoktól mentes lesz. Amíg a vasaló dolgozik, több időnk marad a báli készülődésre. Az urak például megborotválkozhatnak és mgecsinálhatják  a hajukat, a hölgyek pedig sminkelhetnek.

A Tefal Care For You Self Iron vasaló alkalmas a különböző anyagokból készült báli ruhák vasalására. A finom szöveteket is ki tudja vasalni. Teljesen tökéletesre varázsolja a báli ruhát.

A Tefal vasalószekrény a báli szezon után

A városi bál,   tűzoltóbál vagy  szalagavató után a ruhák biztosan mindenféle szagokkal telítődnek.  Ilyenkor is remek segítség lehet a Tefal Care For You vasalószekrény.

Akasszuk be be a gőzölőszekrényébe az ünnepi ruhákat, és válasszuk a fertőtlenítő ciklust. A báli ruha vagy a férfi öltöny és ing 40 perc alatt mentes lesz a cigarettafüst vagy a sült ételek szagától és ily módon tökéletesen fertőtleníthetők is. A Tefal Care For You gőzölő szekrény gőzerője ugyanis a vírusok és baktériumok akár 99,99%-át is eltávolítja mosószer vagy vegyszerek használata nélkül.

Különösen akkor fogjuk értékelni a Tefal Care For You gőzölőszekrény  előnyeit, ha olyan báli ruhánk van, melyet nehéz kimosni, és egyébként a tisztítóba kellene vinni. Miután felfrissítettük és fertőtlenítettük a báli ruhánkat a Tefal Care For You vasalóban, hagyjuk másnapig szabadon lógni, majd eltehetjük a szekrényében a következő ünnepi eseményig.

Akár hagyományos ruhát választunk a 2023/2024-es báli szezonra, akár a legújabb trendekből merítünk ihletet, egy dolgot ne feledjünk. Fontos, hogy a bál előtt és után is megfelelően ápoljuk az ünnepi ruhákat. A megfelelő ápolással a ruhák nem veszítenek a szépségükből - és még több szezonon keresztül elkísérnek minket az ünnepi eseményekre. 

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent