• Ebéd
  • 4.8.2023

Vegán muszaka

vegan moussaka.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
30 perc
Főzési idő
Főzési idő
58 perc

Összetevők

  • 300 g szárított zöld lencse
  • 800 g fűszeres paradicsomszósz, ízesítve
  • 30 cl víz
  • 2 kanál olasz fűszerkeverék
  • 300 g padlizsán, 2 cm-es csíkokra vágva, grillezve
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 90 g margarin
  • 90 g liszt
  • 90 cl szójatej
  • 20 g reszelt növényi eredetű sajt
  • Só, bors

Ehhez a recepthez Extra Crisp fedő szükséges.

Készítse elő a hozzávalókat.

Tegye a lencsét, a paradicsomszószt, a vizet és az olasz fűszereket egy tálba.

Főzze nyomás alatt.

Tegye át a tartály tartalmát egy másikba, és tegye félre.

Tegye a margarint és a lisztet a kiürített edénybe.

Süsse körülbelül 5 percig, amíg a keverék aranyszínűvé válik.

Adja hozzá a szójatejet. Verje fel 4 percen keresztül. Tegye félre.

Tegye a padlizsán és a lencse felét az edénybe. Ismételje meg ezt a lépést.

Öntsön rá a besamel mártást. Szórja meg reszelt sajttal.

Kapcsolja ki a Cookeót, és tegye rá az Extra Crisp fedőt. Állítsa be az 2. sz. programot 30 percre.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent