• Ebéd
  • 3.7.2023

Udon leves gombával

udon mushroomm.png
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
12 perc
Főzési idő
Főzési idő
6 perc

Összetevők

  • 2 evőkanál pirított szezámolaj
  • 6 zöld spárga, meghámozva, 4 darabra vágva
  • 6 shiitake gomba, félbevágva
  • 1 kései laskagomba, felszeletelve
  • 1 fej bok choy bordáskel, 6 darabra vágva
  • 6 evőkanál sós szójaszósz
  • 1,2 liter fehér miso húsleves
  • 2 teáskanál apróra vágott fokhagyma
  • 3 teáskanál reszelt friss gyömbér
  • 200 g friss udon tészta
  • 3 evőkanál apróra vágott friss koriander

Készítse elő a hozzávalókat.

Öntse az olaj felét az edénybe.

Párolja a spárgát, a gombát és a bok choy bordáskelt 2 percig.

Adja hozzá a többi hozzávalót a koriander és az udon tészta kivételével.

Túlnyomásos főzés: 4 perc.

Adja hozzá az udon tésztát, és melegítse 2 percig. Tálalja korianderrel.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent