• Ebéd
  • 30.1.2024

Tőkehal és lencse dhal

dhal z tresky a čočky.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
15 perc
Főzési idő
Főzési idő
5 perc

Összetevők

  • 2 evőkanál növényi olaj
  • Két 150 g-os, liszttel megszórt tőkehalfilé
  • 100 g hagyma, apróra vágva
  • 500 g főtt lencsekonzerv
  • 100 g paradicsomszósz
  • 18 cl kókusztej
  • Só, bors
  • 2 teáskanál kömény
  • 1 teáskanál kurkuma
  • 2 evőkanál finomra vágott friss koriander

Készítse elő a hozzávalókat.

Vágja apróra a hagymát.

A koriandert vágja apróra.

Öntsön olajat a serpenyőbe.

Lassan süsse meg a tőkehalfiléket. Vegye ki a halat az edényből.

Adja hozzá a többi hozzávalót a koriander kivételével, és keverje össze. A halat helyezze a zöldségek tetejére.

Főzze nyomás alatt: 5 perc

Díszítse korianderrel. Tálalja a basmati rizssel

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent