1. LÉPÉS: Készítse elő a húst. Egy deszkán egy késsel irdalja be a húst, hogy tekerhető legyen. Tegye a zellert, a fokhagymát, a rozmaringleveleket és az olajat egy kis keverőgépbe. Keverje össze és terítse el a keveréket a hús teljes felületén. Szórja rá az apróra vágott pancettát, majd tekerje fel a húst keresztben, hogy kolbász formát kapjon. Kösse össze madzaggal a húst. A madzag mögé fűzze be a húsra a kis rozmaringágakat.
2. LÉPÉS: Tegye a tepsit a grilltálcával együtt az Easy Fry készülékbe, és indítsa el az AIR FRY programot 200°C-on 45 percre. A sütés felénél öntsön egy pohár vizet a sültre.
3. LÉPÉS: Forralja fel a tejet egy lábasban, majd öntse bele a polentát, és kis lángon főzze 7 percig. Öntse a keveréket egy tálba, és adja hozzá a citrusfélék héját, a sót, a parmezánt és a tojássárgáját. Keverje össze egy spatulával, és töltse egy tálba 2 cm vastagságúra. Hagyja 1 órán át a hűtőben hűlni.
4. LÉPÉS: Egy serpenyőben pirítsa meg a fokhagymát, a borókát és a gyümölcsöt az olajban. Nagy lángon pirítsa 3 percig, majd adja hozzá a vizet, és forralja 5 percig. Szűrje át egy finom szitán. Tegye vissza az alapot a serpenyőbe. A borjú alaplevet keverje össze a mézzel, és addig redukálja, amíg szirupos állagú lesz. Alacsony hőfokon keverje bele a vajat.
5. LÉPÉS: Forgassa ki a polentát, és vágja 2 cm-es rudakra. Tegye a polentát a grilltálcával együtt az Easy Fry készülékbe, és indítsa el az AIR FRY programot 200°C-on 15 percre. Szükség esetén ellenőrizze, hogy szép aranyszínű legyen.
6. LÉPÉS: Egy deszkán távolítsa el a zsineget, és szeletelje fel a sültet. Tálalja a polentával, és öntse fel a mártással.
Ajánlott termékek