• Ebéd
  • 30.1.2024

Sült borjúhús sárgarépával

telecí s mrkví.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
14 perc

Összetevők

  • 600 g sült borjúhús
  • 8 tavaszi sárgarépa, meghámozva és felszeletelve
  • 250 ml víz

1 evőkanál borjúhúsleves

  • 1 hámozott, apróra felkarikázott hagyma
  • 20 g vaj
  • 6 zsályalevél
  • Só, bors

Készítse elő a hozzávalókat.

Olvassza fel a vajat egy serpenyőben.

A borjúhúst minden oldalról süsse meg. Tegye félre. Forralja fel a hagymát, a zsályát és a sárgarépát.

Tegye a borjúhúst a zöldségek tetejére. Öntse hozzá a borjúhúslevest, fűszerezze sóval és borssal, és adja hozzá a vizet.

Főzze nyomás alatt: 14 perc

Tálalja.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent