1. LÉPÉS: Válogassa ki a spenótot, távolítsa el a sérült szárakat és leveleket. Mossa át óvatosan többször ecetes vízben, és szárítsa ki.
2. LÉPÉS: Melegítse fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben közepes lángon. Pirítsa meg az apróra vágott hagymát körülbelül 3 percig, amíg üveges lesz, de ne hagyja megbarnulni. Adja hozzá a spenótot, és kis lángon párolja addig, amíg a spenót meg nem puhul, és vizet nem enged. Csöpögtesse le a spenótot, és szűrje le a felesleges folyadékot, majd hagyja kihűlni.
3. LÉPÉS: Egy tálban morzsolja szét a feta sajtot, majd adja hozzá a spenótot és az apróra vágott fűszernövényeket. Keverje jól össze, majd adja hozzá a tojást. Ízlés szerint sózza és borsozza. Ossza a keveréket 4 egyenlő adagra.
4. LÉPÉS: Egy tiszta munkafelületen tekerjen ki egy lap filo tésztát, és kenje meg az egészet olvasztott vajjal. Tegyen rá egy második lapot, és kenje meg újra.
5. LÉPÉS: Tegye a töltelék egy részét a lap közepére, az Önhöz legközelebb eső oldalra. Hajtsa a két sarkot az oldalán a közepére, a töltelék fölé, majd óvatosan tekerje az egészet hengerré. Kenje meg a tekercset olvasztott vajjal, és szórja meg szezámmaggal. Ugyanezzel a módszerrel készítse el a maradék 3 tekercset.
6. LÉPÉS: Tegye a tekercseket az Easy Fry lapra. Kezdje el a sütést.
7. LÉPÉS: Amikor megsült, szolgálja fel a tekercseket egy tányéron, és fogyassza forrón.
Ajánlott termékek