• Ebéd
  • 15.5.2021

Sertésborda almakalap alatt burgonyával - Tefal Easy Fry Oven & Grill recept

Large-Pork chops with potatoes and potatoes_Cotelettes de porcs aux pommes et patates 2.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
20 perc
Főzési idő
Főzési idő
48 perc

Összetevők

  • 4 szelet csontos karaj, 2 cm vastag (800 g)
  • 1 alma
  • 1 kg nem szétfővő burgonya
  • 1 ek olaj
  • 1 ek. barna cukor
  • Só, bors

1 | Mossa meg a burgonyákat, vágja negyedekre a héjával együtt.
Óvatosan törölje szárazra egy tiszta konyharuhával.
 Tegye egy tálba, és keverje össze az olajjal, 1 evőkanál sóval és a borssal.
Tegye át a burgonyát a fritőzkosárba, és helyezze azt az Easy Fry Oven & Grill készülék középső szintjére, a cseppgyűjtő tálcát pedig alulra.
Süsse 25 percig CHIPS üzemmódban, a program felénél forgassa át.

2 | Hámozza meg az almát, távolítsa el a magházat, és vágja 4 vastag szeletre.
Helyezzen minden karajszeletre egy almakarikát, sózza, borsozza és szórja meg barna cukorral.

3 | Amikor a CHIPS program befejeződik, helyezze a grilltálcát a burgonya fölé, és melegítse elő 13 percig GRILL üzemmódban (200 °C).

4 | Amikor az időzítő jelez, helyezze a karajszeleteket rajtuk az almakarikákkal
a forró tálcára, zárja az ajtót, és süsse 10 percig GRILL üzemmódban (200 °C).

5 | Tálalja az almakalapos sertésbordát burgonyával.

image.png

Ajánlott termékek



Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent