• Ebéd
  • 9.5.2023

Sajtos gomba - a gombamártás receptje a Cook4me+ programban

5 (1x)
Houby se sýrem.jpg
Počet osob
Adagok száma
2
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
6 perc
Főzési idő
Főzési idő
4 perc

Összetevők

  • 250 g gomba vagy más, a mártáshoz alkalmas gomba
  • 150 g burgonya, meghámozva és kockára vágva.
  • 400 ml csirkealaplé
  • 30 g fagyasztott hagyma, kockára vágva
  • 20 g friss sajt
  • 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
  • 1 gerezd apróra vágott fokhagyma
  • Bors

Készítsük elő a hozzávalókat a recept szerint.

Vágjunk kockákra 150 g hámozott burgonyát.

Aprítsuk fel petrezselymet - egy evőkanálnyit.

Tegyük a listán szereplő összes hozzávalót, beleértve a petrezselymet és a burgonyát, az edénybe.

Válasszuk ki a Nyomás alatti főzés programot 4 percre.

Kész! Jó étvágyat!

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent