A kimcshi káposztát lecsepegtetjük és felaprítjuk
A serpenyőt közepes lángon felmelegítjük, és megvárjuk, amíg a Thermo-Spot teljesen piros lesz, mielőtt hozzáadnánk a hozzávalókat.
Felolvasztjuk a vajat, és a kimcshit a gochujang pasztával 3 percig magas hőfokon pirítjuk. Félretesszük. Leöblítjük és szárazra töröljük a serpenyőt.
A serpenyőt közepes lángon felmelegítjük, és megvárjuk, amíg a Thermo-Spot teljesen piros lesz, mielőtt hozzáadnánk a hozzávalókat.
Előveszünk egy tortillát, és rákenjük a sajt felét. 2 evőkanál főtt kimcshit egyenletesen elosztunk a sajt tetején. Rátesszük a másik tortillát. Nyomjuk rá erősen, majd süssük kis lángon 6-7 percig, 2-3 alkalommal megfordítva, hogy mindkét oldala megbarnuljon.
Ha a sajt megolvadt, kivesszük a tortillákat a serpenyőből.
A tortillát 4 darabra vágjuk, és a tejszínnel, hagymával és korianderrel tálaljuk. A fenti folyamatot az összes tortillával megismételjük.
Jegyzet:
A kimcshi egy koreai erjesztett fűszeres zöldség. Bioboltokban vagy ázsiai szupermarketekben kapható.