• Ebéd
  • 25.4.2024

Párolt hal török módra - Tefal Cook4Me+ multifunkciós elektromos kukta

Dušená ryba na turecký způsob.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
15 perc
Főzési idő
Főzési idő
5 perc

Összetevők

  • 4 tőkehalfilé (egyenként 120 g)
  • 400 g hámozott és kockára vágott burgonya (2 cm-es kockákra vágva)
  • 100 g szeletelt hagyma
  • 60 g pirospaprika, (2 cm-es ) kockára vágva
  • 400 g paradicsom, apró kockákra vágva
  • 2 evőkanál paradicsompüré
  • 1 citromlé
  • 2 gerezd fokhagyma, meghámozva és apróra vágva
  • 1 teáskanál szárított oregánó
  • 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem ág-levél

1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat.

2. LÉPÉS: Tegye a halat a tál közepére.

3. LÉPÉS: Adja hozzá az összes többi hozzávalót, kivéve az oregánót és a petrezselymet.

4. LÉPÉS: Főzze a kuktában, magasnyomású főzési programon: 5 perc.

5. LÉPÉS: Amikor megfőtt, szórja meg oregánóval és petrezselyemmel. Tálalja forrón.

A receptet a My Tefal alkalmazásban találod

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent