• Snack
  • 16.2.2024

Parmezános polenta sültkrumpli

Polentové hranolky s parmazánem.png
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
14 perc

Összetevők

  • 200 g polenta
  • 600 ml víz
  • 40 g parmezán
  • 2 evőkanál szárított fűszernövény (oregánó, kakukkfű stb.)
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • Só, bors

Ehhez a recepthez EXTRA CRISP fedő szükséges. Készítsük elő a hozzávalókat.

Keverjük össze az olajat a fűszernövényekkel. Öntsük a polentát a tálba, és adjuk hozzá a vizet, sót és borsot.

Főzzük és keverjük, amíg a polenta besűrűsödik.

Béleljünk ki egy téglalap alakú tálat sütőpapírral. Terítsük el egyenletesen a polentát, és legalább 1 órán át hűtsük.

Vágjuk a polentát hasábokra, és kenjük meg olívaolajjal. Szórjuk meg parmezán sajttal.

Kapcsolja ki a Cookeót. Helyezze rá az Extra Crisp fedelet. Indítsa el az N°3 Sütés funkciót 20 percre. A sütési idő felénél fordítsa meg.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent