• Vacsora
  • 19.10.2023

Olasz sertésragu

IT pork ragu.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
15 perc
Főzési idő
Főzési idő
20 perc

Összetevők

  • 4 gerezd hámozott fokhagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 700 g Sertésszűzpecsenye, 2 cm-es kockákra vágva
  • 1 felaprított hagyma
  • 2 sárgarépa kis kockákra vágva (250 g)
  • 1 zellerszár, apróra vágva
  • 500 g paradicsompüré
  • 2 kanál paradicsompüré
  • 2 kocka marha alaplé
  • 4 kanál olasz fűszerkeverék
  • Só, bors

1. Készítse elő a hozzávalókat. Vágja apróra a fokhagymát.

2. Öntsön olívaolajat az edénybe.

3. Pirítsa meg a hús minden oldalát. Adja hozzá a hagymát és a fokhagymát. Süsse 4 percig.

4. Adja hozzá a többi hozzávalót. Fűszerezze sóval és borssal.

5. Főzze meg: 20 perc.

6. Tálalja burgonyapürével.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent