A karamellás kekszet jól kikeverjük a vajjal, és a kész tésztát a formába nyomkodjuk.
Hagyjuk a hűtőben kihűlni.
A megtisztított sütőtököt vágjuk fel darabokra, és tegyük az edénybe.
Öntsük rá a bort, és kapcsoljuk be a nyomás alatti főzésen 5 percre.
Hagyjuk a zselatint a hideg vízben megduzzadni.
A kész sütőtököt turmixoljuk össze a megduzzadt zselatinnal, és hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni.
A krémsajtot, a túrót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a citromhéjat és citromlevet habverővel jól keverjük össze. Keverjük a turmixolt sütőtököt a kész keverékhez.
Keverjük jól össze, és öntsük a formába.
Fedjük le néhányszor, és hagyjuk megdermedni a hűtőben.
Ajánlott termékek