1 | Vágja a szűzpecsenyét 3–4 cm vastag érmékre. Egy mély tálban keverje össze a mézet, az olajat és a szójaszószt, majd adja hozzá a szűzérméket. Hagyja pácolódni legalább 30 percig.
2 | Közben hámozza meg a burgonyákat. Vágja körülbelül 3 mm vékony karikára, mossa és szárítsa meg, majd tegye egy tálba. Adja hozzá a meghámozott, összezúzott fokhagymát, a kacsa- vagy libazsírt, sót és borsot. Óvatosan keverje össze, és tegye át az egészet az Easy Fry Oven & Grill fritőzkosarába.
3 | Helyezze a sütőkosarat az Easy Fry Oven & Grill készülék középső szintjére, a cseppgyűjtő tálcát pedig alulra, és süsse 30 percig CHIPS üzemmódban (200 °C), egyszer-kétszer forgassa meg.
4 | A program végén adja a burgonyához a finomra aprított petrezselymet és keverje össze. Helyezze a grilltálcát a burgonya fölé, és melegítse elő 13 percig GRILL üzemmódban.
5 | Amikor az időzítő jelez, helyezze a sertésszűz szeleteket a forró tálcára, zárja az ajtót, és süsse 10 percig MANUAL üzemmódban 200 °C-on, a program felénél fordítsa meg a húst. Tálalja a burgonyát a mézes szűzérmékkel.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.