Keverjük össze a vizet az olajjal, a sóval és egy evőkanál currypasztával, majd habverővel keverjük össze a pácot, tegyük bele a marhaszeletet a páclébe, és hagyjuk pácolódni.
Közben szeleteljük fel a sárgarépát burgonyaszeletekre, és tegyük a Cook4me Connectbe. Adjuk hozzá az apróra vágott zöldhagymát és az apróra vágott fokhagymát.
Adjuk hozzá a rozmaringot, egy csipetnyi szerecsendió virágot és a sót.
Öntsük hozzá a tejszínt, keverjük össze, majd tegyük rá a vajat, zárjuk le és kapcsoljuk be a nyomás alatti főzést 5 percre.
Ha kész, tegyük az Extra Crisp fedelet a fazékra, és a programon 15 percig forrólevegőn süssük a burgonyát.
A steaket csak akkor tegyük a grillre, amikor a burgonyát az Extra Crsip Liddel sütni tesszük.
Helyezzük a marha szeleteket az Optigrillbe a Steak közepesen átsütve programon.
Felszeleteljük a steaket, és a sült burgonyával, petrezselyemmel díszítve tálaljuk.
Ajánlott termékek