1 dl vizet összekeverünk a cukorral és az élesztővel és 10 percig állni hagyjuk, hogy felfusson az élesztő.
Ezután összekeverjük a többi hozzávalóval és robotgéppel vagy kézzel ruganyos tésztát dagasztunk belőle.
Letakarjuk és 1 óra alatt duplájára kelesztjük.
8 részre osztjuk, kis gombócokat formázunk a tésztából, majd ½ cm vastagságúra nyújtjuk és serpenyőben vagy a grillsütő snack tálcájában hólyagosra sütjük, egyszer megfordítjuk.
A fűszereket összekeverjük.
Az édesburgonyát vékonyra szeleteljük, beleforgatjuk a fűszerkeverékbe és vékonyan meglocsoljuk olajjal.
A grillre tesszük, mellé rakjuk a felszeletelt kápia paprikát és mindkettőt puhára sütjük.
A kisült lepényt megkenjük humusszal, ráteszünk egy marék spenótot, majd a sült zöldségeket, feltekerjük és elfogyasztjuk.
Ajánlott termékek