• Ebéd
  • 3.7.2023

Könnyű tonhalas onigiri

3 (8x)
tuna onigiri.png
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
30 perc
Főzési idő
Főzési idő
5 perc

Összetevők

  • 130 g tonhalkonzerv sós lében, lecsepegtetve
  • 1 evőkanál majonéz
  • 50 g salátauborka, kis kockára vágva
  • 400 g japán rizs
  • 2 kanál cukor
  • 450 ml víz
  • 50 ml rizsecet a makihoz és a szusihoz
  • 1 kanál fekete szezámmag
  • 1 kanál fehér szezámmag
  • Nori tengeri alga
  • Szójaszósz
  • Wasabi

Készítse elő a hozzávalókat.

Keverje össze a tonhalat, a majonézt és az uborkát egy tálban.

Öblítse le a rizst, és tegye egy edénybe a cukorral és a vízzel.

Túlnyomásos főzés: 5 perc.

Terítse ki a rizst egy tálba. Adjon hozzá rizsecetet. Keverje össze.

Egy tálban keverje el a fekete és fehér szezámmagot.

Töltsön meg személyenként 2 onigirit a tonhalas keverékkel. Szórja meg az onigiri tetejét szezámmaggal. Díszítse egy darab algával. Tálalja szójaszósszal és wasabival.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent