• Snack
  • 30.1.2024

Hűtött zöldséges gazpacho

zelené gazpacho.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
20 perc
Főzési idő
Főzési idő
10 perc

Összetevők

  • 800 g bio hüvelyes borsó
  • 0,6 bio uborka
  • 0,5 bio zöldpaprika
  • 600 ml víz
  • 2 teáskanál ecet
  • Só, bors
  • Egy kis Espelette csilipor

Készítse elő a hozzávalókat.

Hámozza meg az uborkát, és távolítsa el a magokat. Tartsa meg a héját.

Hámozza meg a borsót. A borsót tegye félre egy másik recepthez. Mossa meg a hüvelyeket. Hámozza meg a paprikát. Vegye ki a magházat.

Tegye a hüvelyeket, a paprikahéjakat és az uborkahéjakat egy edénybe a vízzel együtt.

Főzze nyomás alatt: 10 perc

Keverje össze. Passzírozza át. Sóval, borssal, csilivel és ecettel fűszerezze. Hagyja kihűlni.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent