1 | Hámozza meg az édesburgonyákat, és vágja 2 cm vastag szeletekre. Alaposan törölje szárazra egy konyharuha segítségével, majd tegye a szeleteket egy keverőtálba. Adja hozzá a lisztet és a sót, majd keverje össze, hogy a szeletek egyenletes bevonatot kapjanak. Adja hozzá az olajat és keverje össze. Tegye át az édesburgonyát az Easy Fry Oven & Grill fritőzkosarába. Helyezze a sütőkosarat a készülék középső szintjére, a cseppgyűjtő tálcát pedig alulra. Süsse 20 percig CHIPS üzemmódban (200 °C).
2 | A program végén fordítsa meg az édesburgonyákat, és helyezze a grill tálcát a készülék felső szintjére. Zárja az ajtót, és melegítse elő a tálcát 13 percig GRILL üzemmódban (200 °C).
3 | Amikor az időzítő jelez, helyezze a húspogácsákat a forró tálcára. Zárja az ajtót, és süsse 4 percig GRILL üzemmódban (200 °C). Helyezze a sajtszeleteket a húspogácsák tetejére, és folytassa a sütést GRILL üzemmódban további 2 percig.
4 | Vegye ki a tálcát a húspogácsákkal. Vágja félbe a hamburger zsemléket, helyezze azokat egy grill tálcára, és süsse 2 percig GRILL üzemmódban.
5 | Kenje meg mustárral a megpirított zsemléket, és tegye rá a húspogácsákat. Díszítse ízlés szerint rukkolával és paradicsomkarikákkal, kínálja sült édesburgonyával.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.