Olvassza meg a vajat gőzben vagy egy kis tálban, a mikrohullámú sütőben.
Adja hozzá az olívaolajat, a fokhagymát, a petrezselymet, az olasz fűszernövényeket, a sót és a borsot. Keverje össze.
Fektesse a kenyeret a munkafelületre. Egy fogazott kenyérvágó késsel átlósan vágja a kenyeret kb. 2 cm vastag szeletekre, anélkül, hogy teljesen átvágná őket.
A könnyebbség kedvéért helyezzen két pálcikát a kenyér két oldalára, hogy a kés megálljon a pálcikákon, de nem vágja át teljesen a kenyeret.
A kenyér végeit ne vágja le.
Ejtsen ugyanilyen átlós vágásokat az ellenkező irányben is, hogy kis gyémántformák jöjjenek létre.
Kenje meg a kenyér belsejét a vaj, az olívaolaj és a fűszernövények keverékével, ezen kívül minden bevágást is kenjen meg kissé.
Ezután tegyünk sajtot minden egyes bevágásba.
Tegyük a kenyeret az Easy Fry sütőbe.
Süssük 180 °C-on 5 percig.
Ellenőrizzük, hogy a sajt teljesen megolvadt-e, ellenkező esetben süssük tovább 1-2 percig.
Tálaljuk frissen előételként!