1 | Egy keverőtálban keverje össze a mézet, a szójaszószt és a gyömbért. Tegye bele a csirkecombokat, alaposan keverje össze, hogy a húsdarabok egyenletes bevonatot kapjanak. Hagyja pácolódni 1 órán keresztül.
2 | Rendezze el a csirkecombokat a két grill tálcán cikkcakkos sorokban (tálcánként 6 csirkecomb). Helyezze a grilltálcákat az Easy Fry Oven & Grill készülék középső és felső szintjére, a cseppgyűjtő tálcát pedig alulra. Zárja az ajtót, és süsse 20 percig CHICKEN üzemmódban (200 °C). 10 perc után cserélje meg a tálcákat, fordítsa meg a csirkecombokat, majd zárja az ajtót a sütés folytatásához.
3 | A program végén vegye ki a csirkecombokat. Helyezze a grilltálcát a készülék felső szintjére, és melegítse elő 13 percig GRILL üzemmódban (200 °C).
4 | Törölje szárazra a kukoricacsöveket konyhai papírtörlővel. Ecset segítségével olajozza meg a kukoricát, és ízesítse sóval és borssal. Az előmelegítést követően helyezze a 6 kukoricacsövet szorosan egymás mellé a grilltálcára, majd süsse 10 percig GRILL üzemmódban (200 °C). Fordítsa meg a kukoricákat a sütési idő felénél. Tálalja a karamellizált csirkecombokkal.
TIPP: Az erőteljesebb karamellizálódás érdekében sütés közben locsolja meg a csirkecombokat a páclével, és folytassa a sütést további 5 percig.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.