1 | Mixelje össze vagy aprítsa finomra a petrezselymet a (meghámozott és levágott csírájú) fokhagymagerezddel. Adja hozzá az ecetet, a cayenne borsot, az oregánót, sót, borsot és az olajat, majd keverje össze. Tegye a chimichurri szószt egy keverőtálba.
2 | Törölje szárazra a steaket konyhai papírtörlővel. Fűszerezze mindkét oldalát sóval és borssal, és tegyen rá egy kis olajat.
3 | Helyezze a grilltálcát az Easy Fry Oven & Grill készülék felső szintjére, a cseppgyűjtő tálcát pedig alulra, és állítsa 17 percre GRILL üzemmódra (200 °C).
4 | 13 perc előmelegítés után helyezze a steaket a forró tálcára, és zárja az ajtót a sütés megkezdéséhez. 2 perc után fordítsa meg a steaket, és süsse még 2 percig.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.