A hagymát és fokhagymát felaprítjuk.
Felmelegítjük a zsírt, és az edénybe tesszük a hagymát és a fokhagymát.
Aranybarnára pirítjuk.
Eközben a húst kockákra vágjuk, és összekeverjük a sóval, köménnyel, borssal és liszttel.
A húst az alaplébe tesszük, és megpirítjuk.
Hozzáadjuk a gombát és a sós páclét, a kakukkfüvet, és felöntjük borral vagy vízzel.
Lefedjük, és nyomás alatt főzzük 20 percig.
Ezután megsózzuk, és eltávolítjuk a kakukkfüvet.
A cukkinit, a burgonyát és a fokhagymát finom reszelőn lereszeljük.
Összekeverjük a köménnyel, majoránnával, borssal, sóval, tojássárgájával és liszttel.
A tojásfehérjét habbá verjük, és a keverékhez keverjük.
Tegyük a zsiradék felét a lábasba, és rétegezzük bele a keveréket.
Fedjük be a szalonna másik felének darabkáival, és fedjük le az Extra Crisp Lid fedővel.
Kapcsoljuk be az edényt grillezésre, és állítsa az Extra Crisp Lid-et a négyes programra.
Ajánlott termékek