• Ebéd
  • 15.4.2025

Fűszernövényes rántott báránycomb & flageolet bab friss fűszernövényekkel - Tefal Easy Fry & Steam forrólevegős sütő FW201

Jehněčí stehno s bylinkovou krustou a fazolkami flageolet s čerstvými bylinkami.jpg
Počet osob
Adagok száma
6
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
20 perc
Főzési idő
Főzési idő
100 perc

Összetevők

  • 1,3 kg báránycomb
  • 50 g zsemlemorzsa
  • 4 g só
  • 1 evőkanál oregánó
  • 1 evőkanál kakukkfű
  • 4 cl olívaolaj
  • 500 g lecsepegtetett flageolet bab
  • 2 evőkanál apróra vágott friss metélőhagyma
  • 1 evőkanál apróra vágott friss kakukkfű
  • 1 evőkanál apróra vágott friss rozmaring
  • 30 g darabolt vaj
  • 3 cl víz

1. LÉPÉS: Készítsük elő a kekszet. Keverjük össze az összes hozzávalót egy edényben, és tegyük félre.

2. LÉPÉS: Készítsük el a köretet. Keverjük össze a flageolet babot az összes hozzávalóval egy tálban.

3. LÉPÉS: Kapcsoljuk be az 1. tálat. Tegyük a keksz nélküli combot a tányérral felszerelt készülékbe. Indítsuk el a sütést folyamatot.

4. LÉPÉS: Vegyük ki a combot a készülékből, és terítsük a kekszet a hús tetejére, erősen rányomva.

5. LÉPÉS: Kapcsoljuk be az 1. tálat. Tegyük vissza a combot a sütőlemezzel felszerelt készülékbe.

6. LÉPÉS: Kapcsoljuk be az 2. tálat. Tegyük a babot a tálba.

7. LÉPÉS: Nyomjuk meg a SYNC gombot a főzés egyidejű befejezéséhez. A főzés megkezdéséhez nyomjuk meg a START gombot. Időnként keverjük át a zöldségeket.

8. LÉPÉS: Azonnal tálaljuk.

TIPP: A még ízletesebb hús érdekében a combot főzés előtt néhány órával pácoljuk be a fűszernövényekkel és olívaolajjal.

A receptet a My Tefal alkalmazásban találod

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent