• Ebéd
  • 4.3.2024

Egészben sült farkassügér halszósszal

Smažený mořský vlk s rybí omáčkou.jpg
Počet osob
Adagok száma
2
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
17 perc

Összetevők

  • 1 darab kínai gyömbér (15 g)
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 szál citromfű
  • 1 350 g egész farkassügér (lepikkelyezve és kibelezve)
  • 2 kanál pálmacukor
  • 2 kanál halszósz
  • 2 kanál víz

Hámozzon meg és harmadoljon fel egy darab kínai gyömbért. Hámozza meg és vágja ketté a fokhagymagerezdeket. Távolítsa el a csírákat. A citromfű szárát hosszában vágja félbe, majd vágja harmadokra. Fűszerezze a hal belsejét, és tegye bele a tölteléket.

A lapot helyezze a készülékbe, és a GRILL programot állítsa 200 °C-ra, hogy 10 perc alatt előmelegedjen.

Az előmelegítés befejezése után tegye a halat az Easy Fry grillsütőbe, és indítsa el a GRILL programot 200 °C-on 7 percre.

Közben keverje össze a pálmacukrot, a halszószt és a vizet egy kis tálban.

Tálalja a halat egy tányéron a mártással. Szeleteléskor mártogassa a halat a mártásba. Jó étvágyat!

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent