2 | Egy kisebb fazékban kezdje el melegíteni a mézet, a vizet és 160 g cukrot. Amikor kezd karamellizálódni, adja hozzá a felkockázott sózott vajat és a főzőtejszínt, ügyeljen a kifröccsenő folyadékra. Tegye félre.
3 | A tészta elkészítéséhez keverje össze az olajat és a maradék cukrot. Adja hozzá a tojásokat, az átszitált lisztet és a sütőport. Felezze el a keveréket. Adja hozzá a kakaóport az egyik feléhez, és 150 g kihűlt karamellt a másikhoz.
4 | Tegyen 3 kanál csokis, majd 3 kanál karamellás tésztát a formába, és folytassa így a márványos minta elérése érdekében. Tegye rá a formát a grilltálcára, és helyezze az Easy Fry Oven & Grill készülék középső szintjére. Zárja az ajtót.
5 | Süsse 50 percig DESSERT üzemmódban (160 °C). 35 perc után fedje le a süteményt egy darab sütőpapírral, nehogy megégjen. Hagyja a süteményt kihűlni, mielőtt eltávolítja a formából. Díszítésként vonja be a maradék karamellel.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.