1 | Keverje össze a joghurtot, a mustárral, a rozmaringgal, a fokhagymával, a sóval és a borssal. Merítse a csirkecombokat a keverékbe, és hagyja pácolódni a hűtőszekrényben legalább 4 órán keresztül.
2 | Helyezze a grilltálcát az Easy Fry Oven & Grill készülék felső szintjére, a cseppgyűjtő tálcát pedig alulra, és melegítse elő 13 percig GRILL üzemmódban (200 °C).
3 | Amikor az időzítő jelez, helyezze a csirkecombokat a forró grilltálcára, és süsse 30 percig GRILL üzemmódban (200 °C).
TIPP: Kínálja a grillezett csirkecombokat salátával és grillezett burgonyaszeletekkel.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.