• Ebéd
  • 16.5.2021

Csirkecombok joghurtos, rozmaringos pácban - Tefal Easy Fry Oven & Grill recept

Large-Poulet marine au yaourt et romarin 2_Sea chicken with yoghurt and rosemary.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
283 perc

Összetevők

  • 4 kisebb csirkecomb, bőr nélkül
  • 250 g natúr joghurt
  • 3 ek. dijoni mustár
  • 2 ek friss rozmaring,

finomra aprítva

  • 4 gerezd fokhagyma, zúzott
  • Só, bors

1 | Keverje össze a joghurtot, a mustárral, a rozmaringgal, a fokhagymával, a sóval és a borssal.
Merítse a csirkecombokat a keverékbe, és hagyja pácolódni a hűtőszekrényben legalább 4 órán keresztül.

2 | Helyezze a grilltálcát az Easy Fry Oven & Grill készülék felső szintjére, a cseppgyűjtő tálcát pedig alulra, és melegítse elő 13 percig GRILL üzemmódban (200 °C).

3 | Amikor az időzítő jelez, helyezze a csirkecombokat a forró grilltálcára, és süsse 30 percig GRILL üzemmódban (200 °C).

TIPP: Kínálja a grillezett csirkecombokat salátával és grillezett burgonyaszeletekkel.

image.png

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent