A serpenyőt közepes lángon felmelegítjük, és megvárjuk, amíg a Thermo-Spot teljesen piros lesz, mielőtt hozzáadnánk a hozzávalókat.
A serpenyőbe olíva olajat töltünk, és puhára pároljuk a hagymát, a fokhagymát és a gyömbért. Hozzáadjuk a csirkét, és közepes lángon az egészet megpirítjuk.
Hozzáadjuk a tikka fűszerkeveréket, jól összekeverjük, és folytatjuk a sütést. Hozzáadjuk a paradicsompürét és a kókusztejet. Jól összekeverjük, levesszük a hőfokot, és továbbfőzzük 3 percig, folyamatosan kevergetés mellett. Megfűszerezzük sóval és borssal.
Néhány másodpercig melegítjük a tortillákat, majd a rukkolával, a csirkével, a sárgarépacsíkokkal, a chilivel és egy kis lime-lével tálaljuk.
Jegyzet:
A saját tikka masala fűszer elkészítéséhez összekeverünk 1 teáskanál őrölt koriandert fél teáskanál őrölt köményt, 2 csipet fahéjat, 1 csipet kardamont és 1 csipet őrölt gyömbért. Sóval és borssal fűszerezzük, és alaposan összekeverjük.