1 | Hámozza meg, és kis lyukú reszelőn reszelje le a burgonyát és a mogyoróhagymát, majd kézzel nyomkodja ki belőle a nedvességet. Keverje össze a liszttel, tojással, petrezselyemmel, a sóval és a borssal.
2 | Helyezzen sütőpapírt a két grilltálcára. Egy ecsettel enyhén kenje be olajjal a lapokat. Halmozzon 4 evőkanálnyi keveréket az egyes grilltálcákra, közben ügyeljen arra, hogy a halmok ne érjenek egymáshoz. Kissé lapítsa le a halmokat a kanál hátuljával, majd enyhén kenje meg olajjal. Helyezze a grilltálcákat az Easy Fry Oven & Grill készülék középső és felső szintjére, majd zárja az ajtót.
3 | Süsse 35 percig CHIPS üzemmódban (200 °C). 15 perc sütés után cserélje ki a tálcákat. Majd 30 perc sütés után fordítsa meg a rösztiket, mielőtt újra bezárja az ajtót a sütés befejezéséhez.
TIPP: Tálalja a rösztiket köretként. Kínálhatja akár egy brunch alkalmával, például finomra aprított zöldfűszerekkel ízesített sajtkrémmel és füstölt lazaccal.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.