Mossa meg a burgonyát. Töltse fel a víztartályt. Tegye a burgonyát az egész tojással együtt héjában (ha szükséges, mossa meg) az Easy Fry sütőbe egy hagyományos sütőtálcán, és indítsuk el a STEAM programot 20 percre.
Töltsön meg egy kis tálat hideg vízzel, majd ebben hűtse le a tojást. Miután a program befejeződött, hagyja a burgonyát egy hagyományos sütőlapon, de vegye ki a tojást, és mártsa hideg vízbe.
Indítsa újra a STEAM programot a burgonyával 25 percre. A sütés után egy késheggyel ellenőrizze, hogy megfőttek-e, és ha szükséges, módosítsa az időt. Vegye ki a burgonyát, és hagyja kihűlni. Készítsen majonézt. Egy kis tálban keverje össze a tojássárgáját és a mustárt, majd napraforgóolajjal készítse el a majonézt. Amikor az összes olajat belekeverte, tegye félre hűlni.
A meleg burgonyát hosszában vágja félbe. Egy kiskanál vagy dinnyemagozó segítségével kanalazza ki a burgonyát, fél centiméteres héjréteget hagyva meg, hogy szép héjakat kapjon. A burgonyahéjakat tegyük félre a további előkészületekhez. Tegyük a kivájt burgonyamasszát egy tálba, és villával pépesítsük.
Távolítsa el a keményre főtt tojás héját, és vágja félbe. Vegye ki a tojássárgáját, és pépesítse villával. A tojássárgáját tegye félre a burgonya díszítéséhez.
Egy vágódeszkán vágja fel késsel a főtt tojásfehérjét és az uborkát. Keverje össze a tojásfehérjét, az uborkát, a metélőhagymát és a burgonya keverékét a majonézzel, az almaecettel és a borssal.
Töltse meg a burgonyahéjakat a keverékkel, hogy szép kupolát alkosson. Végül szórja meg az összetört tojássárgájával.
Jó étvágyat!
Ajánlott termékek