1 | Facsarja ki a citromot, és öntse a levét egy tálka hideg vízbe.
2 | Mossa meg az almát, távolítsa el a magházat egy magházkiszedő segítségével, majd szeletelje fel a lehető legvékonyabban (kb. 2 mm), lehetőség szerint zöldségszeletelővel. Egyenként mártsa a szeleteket a citromos vízbe, majd törölje szárazra egy tiszta konyharuha vagy konyhai papírtörlő használatával.
3 | Helyezze el a karikákat az Easy Fry Oven & Grill készülék két grilltálcáján szorosan egymás mellett, de ügyeljen arra, hogy ne kerüljenek egymásra. Helyezze a két grilltálcát a készülék középső és felső szintjére, majd zárja az ajtót. Zárja az ajtót.
4 | Süsse 6 órán keresztül DEHYDRATION üzemmódban 60 °C-on. A program végén ellenőrizze az almaszeletek állagát, és szükség esetén folytassa a szárítást további 1 vagy 2 órán át, amíg ropogósak nem lesznek.
TIPP: Az aszalt almaszeleteket légmentesen záródó dobozban tárolja, és fogyassza granolával vagy egészséges nassolnivalóként.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
Az Ön cookie-kra vonatkozó választása a blog.tefal.hu oldalon
A cookie-k az internethasználók böngészője által az informatikai eszköz (például számítógép, okostelefon) merevlemezére elhelyezett és/vagy onnan olvasott szövegfájl, amelyhez egy domainnév kapcsolódik. A cookie-k információtárolásra szolgálnak, továbbá egyes cookie-k nélkül az érintett weboldal és a cookie-t tartalmazó oldalakra telepített szoftverek nem működnek megfelelően. A cookie-k minden kategóriájára vonatkozóan válassza ki a cookie-kezelés módját. Az „Elfogad és folytatás” gombra kattintással érvényesítse választását, amelyet a Cookie-koldalon bármikor módosíthat.