1 | Facsarja ki a citromot, és öntse a levét egy tálka hideg vízbe.
2 | Mossa meg az almát, távolítsa el a magházat egy magházkiszedő segítségével, majd szeletelje fel a lehető legvékonyabban (kb. 2 mm), lehetőség szerint zöldségszeletelővel. Egyenként mártsa a szeleteket a citromos vízbe, majd törölje szárazra egy tiszta konyharuha vagy konyhai papírtörlő használatával.
3 | Helyezze el a karikákat az Easy Fry Oven & Grill készülék két grilltálcáján szorosan egymás mellett, de ügyeljen arra, hogy ne kerüljenek egymásra. Helyezze a két grilltálcát a készülék középső és felső szintjére, majd zárja az ajtót. Zárja az ajtót.
4 | Süsse 6 órán keresztül DEHYDRATION üzemmódban 60 °C-on. A program végén ellenőrizze az almaszeletek állagát, és szükség esetén folytassa a szárítást további 1 vagy 2 órán át, amíg ropogósak nem lesznek.
TIPP: Az aszalt almaszeleteket légmentesen záródó dobozban tárolja, és fogyassza granolával vagy egészséges nassolnivalóként.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.