Tépje le és vágja a gombát kb. 3-4 cm-es szabályos darabokra. Tegye egy tálba az apróra vágott hagymával, olívaolajjal, őrölt köménnyel, korianderrel és őrölt paprikával. Keverje össze, és hagyja pihenni 10 percig.
A káposztát pácolja ecetben és olívaolajban. Fűszerezze sóval. Keverje össze és tegye félre.
Mielőtt hozzáadná a hozzávalókat, melegítse fel a serpenyőt közepes lángon, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált.
Közepes lángon, rendszeresen kevergetve pirítsa meg a gombát. Süsse körülbelül 20 percig, amíg aranybarnára pirul. A sütési időt a gomba méretének megfelelően állítsa be. Fűszerezze sóval.
Készítse el a szószt a hozzávalók összekeverésével. Ízlés szerint fűszerezze.
Melegítse fel a pitakenyereket.
A félbe vágott pitakenyeret töltse meg vöröskáposztával, joghurtmártással és laskagomba shawarmával. Szórja meg korianderrel. Nyugodtan tálalhatja sült burgonyával is.