• Ebéd
  • 9.12.2024

Vegán Sundubu Jjigae - Koreai Tefal Cook4Me+ multifunkciós elektromos kukta

Vegánske Sundubu Jjigae.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
20 perc
Főzési idő
Főzési idő
4 perc

Összetevők

  • 250 g cukkini, nagy negyedekre vágva
  • 250 g füstölt tofu, 2 cm-es kockákra vágva
  • 100 g apróra vágott hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • 1 evőkanál apróra vágott gyömbér
  • 200 g shiitake gomba, félbevágva
  • 80 g Enoki
  • 3 evőkanál szezámolaj
  • 6 evőkanál szójaszósz
  • 3 evőkanál mirin
  • 200 g kimchi
  • 2 evőkanál „Gochugaru” paszta
  • 60 cl zöldségalaplé
  • 10 g kukoricakeményítő

1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat.

2. LÉPÉS: Vágja fel a fokhagymát.

3. LÉPÉS: Keverje össze a kukoricakeményítőt a húslevessel. Tegye az összes hozzávalót a tálba.

4. LÉPÉS: Főzze nyomás alatt.

5. LÉPÉS: Tálalja forrón.

TIPP: Az enoki, shiitake, gochugaru, mirin és kimchi gombákat ázsiai élelmiszerboltokban, egyes szupermarketekben vagy webáruházból is megvásárolható. A fűszeressége beállítható ízlés szerint. Ha szeretné, koriandert vagy újhagymát is adhat hozzá.

A receptet a My Tefal alkalmazásban találod

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent