• Snack
  • 4.8.2023

Vegán panna cotta bogyós gyümölcsös szósszal

vegan panacotta.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
11 perc

Összetevők

  • 50 cl mandulatej
  • 10 cl teljes kókusztej
  • 3 kanál kristálycukor
  • 1 kanál vanília kivonat
  • 5 g agar-agar
  • 250 g piros bogyós gyümölcsök (málna, áfonya, szeder stb.)
  • 50 g finomszemcséjű kristálycukor
  • 5 cl víz
  • 0,5 kanál természetes vanília kivonat
  • 0,5 citrom leve

Öntse a mandulatejet, a kókusztejet, a cukrot, a vaníliakivonatot és az agar-agart egy turmixgép táljába. Csukja le a fedelet, és állítsa be KEVERÉS programot az 5-ös sebességre 20 másodpercre.

Ezutánkapcsolja be a MELEGÍTÉS programot 10 percre, 95 °C-on.

Öntse a krémet 6 egyéni formába, és legalább 3 órára tegye hűtőbe.

Készítse el a piros gyümölcsös szószt: tegye a piros gyümölcsöket, a cukrot, a vizet, a vaníliakivonatot és a citromlevet egy turmixgép megmosott és megszárított táljába.

Zárja le a fedelet, és állítsa a KEVERÉS programot az 5 sebességre 1 percre.

Öntse ki az edénybe, és tárolja hűtőben.

Tálalja a panna cottát piros bogyós gyümölcsös szósszal körítve.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent