Egy nagy tálban keverje össze a lisztet, a darát, a sót és a sütőport. Készítsen egy mélyedést, és adja hozzá a pékélesztőt, a cukrot és az olajat. Kezdje el gyúrni a tésztát, majd fokozatosan adja hozzá a víz kétharmadát.
A tésztát dolgozza össze, és helyezze egy enyhén lisztezett munkafelületre. Folytassa a kézi dagasztást, fokozatosan adagolva a maradék vizet (a tésztának rugalmasnak és kissé ragacsosnak kell lennie). Kenje be a tésztát és a tálat olajjal, és hagyjuk kelni 2 órán át nedves ruhával letakarva.
Ha a tészta megkelt, nyomja ki belőle a levegőt, és tegye egy olajozott munkafelületre. A tésztából formázzon 6 golyót, majd enyhén nyújtsa ki őket. Helyezze őket egy olajozott sütőlapra, és jól terítse szét. Fedje le, és hagyja kelni 45 percig.
Mielőtt hozzáadná a hozzávalókat, melegítse fel a serpenyőt közepes lángon, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált.
Egy-két tésztagolyót helyezzen a tepsibe, majd kissé lapítsa ki őket. Közepes lángon mindkét oldalon süsse őket 5-6 percig.
Keverje össze az olajat a fűszerekkel, és kenje be vele a csirkés tésztát. Verje fel a tojásokat az apróra vágott petrezselyemmel, sózza és borsozza.
Mielőtt hozzáadná a hozzávalókat, melegítse fel a serpenyőt közepes lángon, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált.
A csirkét pirítsa meg nagy lángon, majd csökkentse a hőfokot, és további 10 percig süsse, hogy átsüljön. Tegye félre egy tányérra, és vágja apró darabokra.
Olvassza meg a vajat egy serpenyőben, és adjon hozzá egy evőkanál felvert tojást. Süsse 3 percig, félidőben megfordítva. Tartsa a hőfokot, és ismételje meg ugyanezt az eljárást, hogy elkészüljön a 4 kis omlett.
Minden kenyeret vágjon hosszában félbe. Ecsettel kenjen meg egy kis harisszával és paprikával. Adja hozzá az omlettet, a húst és egy szelet cheddar sajtot.
Melegítse fel a tunéziai chapati szendvicseket egy serpenyőben közepes lángon.