1. LÉPÉS: Öntse a mártáshoz szükséges összes hozzávalót egy turmixgépbe. Zárja le a fedelét, és keverje simára. A szószt tegye félre.
2. LÉPÉS: A saláta elkészítéséhez tegye a zöldsalátát egy nagy salátástál aljára. Ezután adja hozzá a főtt barna jázmin rizst, majd szórja rá a főtt brokkolit és az edamame-ot.
3. LÉPÉS: Rendezze el a vékonyra szeletelt uborkát és a kockára vágott kemény tofut a saláta körül és tetején. Öntse a miso és a szezám öntetet a köretre, ügyelve arra, hogy a saláta minden részét bevonja.
4. LÉPÉS: Az utolsó simításhoz szórja meg a fehér és fekete szezámmaggal.
TIP: A miso egy japán erjesztett paszta, amelyet általában fűszerként használnak, szójából és néha árpából vagy rizsből készül. Ázsiai élelmiszerboltokban, bioboltokban, egyes szupermarketekben és online is kapható.
Ajánlott termékek