• Reggeli
  • 14.6.2023

Töltött kenyér karamellizált hagymával, szalonnával és cheddarral

breadboat.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
15 perc
Főzési idő
Főzési idő
25 perc

Összetevők

  • 8 kis előresütött pogácsa
  • 6 szelet szalonna, kockákra vágva
  • 4 egész tojás
  • 4 kanál habtejszín
  • 125 g kockára vágott mozzarella
  • 1 vöröshagyma meghámozva és apróra vágva
  • 6 szál finomra vágott metélőhagyma
  • Apróra vágott metélőhagyma
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • Olívaolaj
  • Só, bors

Melegítse elő a sütőt 180 °C-ra.

Mielőtt hozzáadná a hozzávalókat, melegítse fel a serpenyőt közepes lángon, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált.

Öntsön olívaolajat egy serpenyőbe, majd közepes lángon a lilahagyma felét 5 percig pirítjuk. Kivesszük a serpenyőből, és későbbre félretesszük.

Süsse meg a zsemléket a csomagoláson található utasítás szerint. Egy tálban verje fel a tojásokat és a tejszínt. Fűszerezze sóval és borssal.

Vágja le mindegyik zsemle tetejét, és kaparja ki a közepét. A zsemléket helyezze az olajjal kikent serpenyőbe. Öntse rá a tojásos-tejszínes keveréket mindkét zsemlére, majd szórja meg hagymával, szalonnával és mozzarellával.

Tegye a sütőbe, de ne felejtse el levenni az Ingenio fogantyút. Süsse 15 percig.

Tálalja a maradék lilahagymával és metélőhagymával.

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent