1 | Tegye a halat egy fazék hideg vízbe. Forralja fel, majd kapcsolja le a tűzhelyet. Hagyja hűlni 3 percig. Csöpögtesse le és távolítsa el a szálkákat a halból, majd morzsolja szét egy villa segítségével. Távolítsa el a csili magjait, majd aprítsa finomra a meghámozott mogyoróhagymát és a csilipaprikát.
2 | Az olaj kivételével tegyen minden hozzávalót egy tálba és keverje össze. Egy kissé ragadós, ruganyos masszát kell kapnia.
3 | Tegyen egy darab sütőpapírt az Easy Fry Oven & Grill fritőzkosarába. Olajozza be egy ecset segítségével. Két kiskanál használatával formázzon a masszából kisebb galuskákat. Helyezzen 12 galuskát a kosárba, közben ügyeljen arra, hogy a galuskák ne érjenek egymáshoz. Egy ecsettel enyhén kenje be olajjal a galuskákat. Helyezze a sütőkosarat a készülék középső szintjére, és zárja az ajtót. Süsse 15 percig CHIPS üzemmódban (200 °C). 12 perc után nyissa ki az ajtót, fordítsa meg a galuskákat, majd zárja az ajtót, és süsse készre az ételt.
4 | Vegye ki a galuskákat a sütőkosárból. Olajozza meg újra a sütőpapírt. A maradék masszából készítsen újabb 12 galuskát, helyezze azokat is a sütőkosárba, közben ügyeljen arra, hogy azok se érjenek egymáshoz. Egy ecsettel enyhén kenje be olajjal a galuskákat. Helyezze vissza a sütőkosarat az Easy Fry Oven & Grill készülékbe, és zárja az ajtót. Süsse 15 percig a falatokat CHIPS üzemmódban, a program vége előtt 3 perccel fordítsa meg azokat.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.